FOR GROUPS

Let’s found out together
and we organise!

Cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, közös egyeztetéssel egyéni igényekre szabott outdoor programokat ( vízi-, bicikli-, gyalog és kombinált túrákat) dolgozunk ki a Dunakanyarban. Ilyenkor az eszközbérlet és szállítás mellé, az alábbi szolgáltatások is választhatók.

Túravezetés: Túrakísérőink kiváló helyismerettel rendelkező, gyakorlott vezetők. Indulás előtt ismertetik az útvonalat, megtanítanak az alapokra, segítenek a tájékozódásban, és összetartják a csoportot. Beszélünk angolul és spanyolul is.

Személyszállítás: Létszámtól függően saját erőből, vagy helyi partnereink segítségével szállítjuk a csapatot a túrák kiindulási pontjára.

Csomagszállítás: Túrázz kényelmesen! Napközben az esti végpontra szállítjuk a túrához nem szükséges felszereléseiteket (váltóruha, hálózsák, sátor stb.)

Étkezés: Nagyon jól főzünk. Indulás előtt, kiváló, helyi alapanyagokból készült szezonális piknik reggelit, és/vagy érkezés után szabad tűzön készült bográcsos, vagy grill vacsorát készítünk nektek, melyet a szabad ég alatt, sörpadokon és sörasztaloknál fogyaszthattok el. Az ételallergiákat figyelembe vesszük. Nem használunk műanyag evőeszközöket, minimalizáljuk, és szelektíven gyűjtjük a szemetet.

Táborépítés: A maga nemében egyedülálló, komfortosított NOMÁD24 táborunkat a nap végére, akár közvetlenül a vízpartra felépítjük nektek. Az “összkomfort” kérhető egyben, vagy elemeiben is:
– kényelmes alvás 40cm magas platformra épített egy és kétszemélyes sátrakban, szivacsmatracokon – nem a földön alszol
– kultúrált, tiszta és diszkrét tábori komposzt WC és mosdó
– sörpadok és asztalok, hogy kényelmesen és tiszta körülmények között fogyaszthasd el a reggelit és a vacsorát
– tábori konyhafelszerelés, evőeszközök
– többnapos túrákon napközben segítünk bevásárolni nektek, ha a táborhely közelében nincs nyitva bolt
– tábori szakácsunk frissen, szabadtűzön készíti el nektek a finom és egészséges reggelit és vacsorát
– naptól és esőtől védő ponyvák a tábor fölött

Szállásajánlatok: Szállást nem intézünk, de a társaság méretének és igényének megfelelően ajánlunk szállást és szállásadót.